IniciNoticiesEntitatsEl ple de l’Ajuntament aprova un crèdit extraordinari de 2420 euros per...

El ple de l’Ajuntament aprova un crèdit extraordinari de 2420 euros per al lloguer d’una nau del polígon de Can Verdalet, que es destinarà al Banc d’Aliments.

banc_alimentsEl ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar, dimecres passat, un crèdit extraordinari per valor de 2420 euros. Aquesta quantitat, que prové del sobrant de dos partides d’arrendaments, es destinarà al lloguer d’una nau del polígon industrial de Can Verdalet per al Banc dels Aliments. La resolució es sotmetrà ara a informació pública i, si no es presenta cap reclamació, les modificacions acordades es consideraran aprovades definitivament. El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu, explica més detalladament aquest moviment de comptes.

credit banc aliments marcal

Som Tordera hi va votar favorablement; igual que el Partit Popular, que considera que la nau que es llogarà és el lloc idoni per desenvolupar el projecte del Banc d’Aliments.

Pel que fa al Partit Socialista (PSC), el regidor Rafa Delgado criticava que la iniciativa no s’hagués fet extensiva a la resta de grups polítics i entitats implicades, entenent que es tracta d’una proposta important i necessària. D’aquí l’abstenció del seu grup. A més, Delgado va aprofitar per recordar una modificació de crèdit pendent.

credit banc aliments psc

El regidor d’ERC+Gent de Tordera, Xavier Pla, es va afegir al recordatori del PSC, en relació a la moció de garanties socials que es va aprovar en el plenari del mes de juliol. Pla diu que se senten molestos veient que encara no s’ha dut a terme i que no se’ls hi hagi comentat res. Igualment ara amb la qüestió del lloguer de la nau.

credit banc aliments erc

En resposta a les intervencions dels grups de l’oposició, el regidor de Serveis Socials, Àngel Pous, va deixar clar que una de les prioritats del govern municipal és l’atenció social, i que treballen de manera contínua per aquesta qüestió. Sobre el compromís de reunir la taula de coordinació general, Pous explica que es va acordar que les diferents taules seguissin treballant fins que no es pogués reunir la gran, amb totes les entitats i grups implicats. En concret, pel que fa a la taula d’aliments, ja s’han fet reunions i s’està treballant en el full de ruta marcat, d’on ha sortit la proposta de trobar una nau. Escoltem Àngel Pous.

credit banc aliments angel

El crèdit extraordinari es va aprovar amb els vots a favor dels grups de govern, CiU i Som Tordera, a més del Partit Popular. PSC i ERC+Gent de Tordera van abstenir-se en aquest punt.