IniciNoticiesEsportsEl CFTordera suma la seva segona victòria i el CEEB Tordera guanya...

El CFTordera suma la seva segona victòria i el CEEB Tordera guanya d’un punt de diferència

IMG-20151003-WA0010Les victòries segueix apareixent en els diversos resultats dels enfrontaments dels primers equips torderencs d’aquesta jornada.

El dissabte a la tarda, el primer equip del Futsal Tordera va disputar la jornada de la primera territorial, grup c, en el poliesportiu contra el Blanda. Després d’arribar al descans amb el resultat en contra de 0-3, finalment els torderencs van sumar un punt valuós empatant el partit a 4. A les 18:15h el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera va jugar a la pista del Sant Pol la tercera jornada de tercera catalana i van perdre per un 77-59.

El diumenge al migdia, a un quart d’una, el poliesportiu municipal va acollir la tercera jornada de la segona catalana masculina contra el Vilassar de Mar. Per només un punt de diferència, 89-88, la victòria es va quedar a casa. A les 16:30h, en el municipal d’esports, el Club Futbol Tordera va rebre el Bescanó. Els homes, entrenats per en Joan Tarruella, van sumar la segona victòria d’aquesta temporada. El resultat final d’aquest enfrontament va ser de 3-2.