IniciNoticiesLa jornada electoral a Tordera es desenvolupa amb normalitat. La participació a...

La jornada electoral a Tordera es desenvolupa amb normalitat. La participació a les 14H arriba al 40,37%.

20150927024433A les 9 en punt del matí han obert sense incidències els 4 col·legis electorals de Tordera amb un total de 20 meses. 12.086 torderencs estan cridats avui a les urnes per escollir la futura composició de l’Ajuntament de Tordera. Ràdio Tordera ha fet un seguiment de la participació durant tot el matí, des que han obert els diferents col·legis fins a les 2 del migdia. La participació a aquesta hora era del 40,37 %, uns 3 punts més alta que fa tres anys. Durant el matí hem recollit les impressions d’alguns ciutadans, que expressaven la singularitat d’aquests comicis.

testimonis mati

Durant el programa especial de Ràdio Tordera, la secretaria municipal, Marta Portella explica algunes anècdotes produïdes aquest matí.

balanç mati secretaria

Els col·legis electorals estaran oberts fins les 8 del vespre, quan comenci el recompte de vots. A la tarda, Ràdio Tordera continuarà la cobertura informativa, amb butlletins cada hora amb l’ índex de participació i a partir de les 20h tertúlia d’ anàlisis de la jornada i resultats finals a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES