IniciNoticiesEsportsEl PA Tordera segueix amb les inscripcions obertes amb l’objectiu de trobar...

El PA Tordera segueix amb les inscripcions obertes amb l’objectiu de trobar noves patinadors/es per la modalitat de Show.

PatinatgeEl Patinatge Artístic Tordera, immers dins la temporada de patinatge artístic i coincidint amb l’inici del curs escolar, actualment té obert el període d’inscripcions per a l’entitat esportiva, amb seu a la pista coberta de Sant Pere. Juan Carlos Herrero, president de l’entitat torderenca, ens explica qui són i quin és el seu principal objectiu com a club.

Herrero patordera 1

Amb una seixantena de patinadors/es amb fitxa federativa que formen l’entitat, l’eslògan que han buscat per atraure noves persones que s’enganxin al patinatge és molt clar i ben senzill:          “Vine a patinar!”. Herrero ens dóna més detalls de la campanya.

Herrero patordera 2

Les edats es comprenen des de la categoria promoció 3-4 anys fins a esportistes que havien practicat anteriorment el patinatge i s’hi volen tornar a incorporar. Per a més informació, podeu adreçar-vos els dimarts, dimecres o divendres a la pista coberta de Sant Pere. Aquesta nit, Juan Carlos Herrero serà en directe al programa El Show dels Esports, a partir de les 20:00h del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES