IniciNoticiesCulturaAvancen a bon ritme les obres de construcció de la rotonda d’accés...

Avancen a bon ritme les obres de construcció de la rotonda d’accés a la urbanització Àgora Park i Sant Ponç.

Sant_Ponç_TorderaL’empresa Constraula Enginyeria i Obres, encarregada de fer la rotonda d’accés a la urbanització Àgora Park i Sant Ponç, treballa a bon ritme per tenir l’obra enllestida dins el termini previst. Aquests dies estan acabant d’aplanar les terres i preveuen començar a asfaltar a partir de la setmana vinent. Començaran a posar brodadura pels accessos, per després poder fer la part central de la rotonda. Ens dóna més detalls, el tècnic de l’àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet.

 

rotonda sant ponç 1

 

Un cop enllestits aquests treballs, només quedaran petites feines exteriors, de terraplens, cunetes i altres. L’obra ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, que és qui té la competència d’aquesta carretera (BV-5122). Carles Aulet explica que no està previst posar res d’especial al mig de la rotonda.

 

rotonda sant ponç 2

 

Segons Carles Aulet, està previst que les obres finalitzin a finals del mes que ve.

 

rotonda sant ponç 3

 

Les obres de la nova rotonda d’accés a Àgora Park i Sant Ponç van començar dos dies abans de l’11 de maig d’aquest any. La seguretat del trànsit sempre ha estat la preferència durant aquests mesos. També s’ha intentat no haver de tallar la carretera en cap moment. Amb tot, les obres avancen dins els terminis previstos quan es va fer d’adjudicació.