IniciNoticiesTordera es suma a les activitats del Dia Mundial de l'Alzheimer

Tordera es suma a les activitats del Dia Mundial de l’Alzheimer

residencia-AlbertCom cada 21 de setembre, les residències d’avis de Tordera es sumen a la jornada amb diferents iniciatives per sensibilitzar i conscienciar la població sobre la malaltia de l’Alzheimer.
D’una banda, la residència l’Albert organitza activitats obertes a tot el públic. Durant tot el matí de dilluns (de 8.30 h a 13.30 h) faran una xocolatada al carrer per recaptar fons per associacions i fundacions per a la investigació i ajuda contra l’Alzheimer. També, de 9.30 h a 12.30 h faran jocs cognitius per estimular la memòria a la planta baixa del centre.
A la tarda, de 16 h a 18.30 h, faran una nova xocolatada solidària en aquest per la CEAFA (Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de familiars amb Alzheimer). També a les 17 h es farà el sorteig d’una rifa benèfica dels obsequis donats per empreses col·laboradores de Tordera. Ho explica l’ educadora social, Silvia Santjaume.

 

Alzheimer 2

 

Per altra banda, la llar d’avis Can Comte organitza també activitats de conscienciació de la malaltia. En aquest cas, Can Comte organitzarà durant tota la jornada actes de caràcter intern, adreçades a residents i familiars. També la biblioteca acollirà una mostra i exposició de llibres i material sobre la malaltia que els avis visitaran durant la setmana.