IniciNoticiesEl candidat a diputat per la CUP, Xavi Safont, fa una crida...

El candidat a diputat per la CUP, Xavi Safont, fa una crida a Tordera perquè les candidatures independentistes guanyin amb escons i amb vots aquest proper 27-S.

xavi-safont-trias.-candidat-a-matar-per-la-cup-12637Aquest passat divendres, la CUP Tordera va encetar el segon cap de setmana de campanya electoral pel 27 de setembre amb una parada informativa davant la Biblioteca. El vespre van organitzar un acte electoral amb Xavi Safont Tria, candidat a diputat per la CUP. En declaracions a Ràdio Tordera, Xavi Safont recorda la trajectòria del procés independentista des dels últims mesos fins a dia d’avui.

 

xavi safont 1

 

Per Safont, l’ideal és que aquest 27-S les forces independentistes guanyin amb escons i amb vots. Ara bé, si es guanyen només amb escons, el govern que en resulti haurà d’engegar igualment la maquinaria per efectuar el trencament amb l’estat espanyol. Per això destaca la importància de saber del cert quins partits estan amb el Sí i quins amb el No.

 

xavi safont 2

 

Xavi Safont diu que com més vots obtinguin les candidatures del Sí a la independència, més rotunda i democràtica serà aquesta legitimitat, tant a Catalunya com a nivell internacional.

ÚLTIMES NOTÍCIES