IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana, el Club Bàsquet Tordera organitza la novena Diada...

Aquest cap de setmana, el Club Bàsquet Tordera organitza la novena Diada del Bàsquet

Diada del bàsquetEl Club Bàsquet Tordera organitza, aquest proper cap de setmana, la novena Diada del Bàsquet en el pavelló poliesportiu. Una trobada més que consolidada entre els clubs més propers. En total, 64 equips participaran a l’activitat. Lluís Mota, president del CB Tordera, ens explica quin és el principal objectiu que tenen.

Mota diada 1

Enguany, la Diada presenta pocs canvis respecte anys anteriors i s’enfoca cap als equips de promoció. El dissabte tindran lloc els partits dels equips femenins, des de les categories de premini fins a júnior. En total hi haurà 32 equips, 48 partits i quatre pistes en joc. El diumenge es faran els 48 partits dels 32 equips masculins, des de la categoria premini fins a la cadet. En aquest cas també s’utilitzaran 4 pistes. Mota ens explica la procedència dels equips que participaran en aquesta edició.

Mota diada 2

Els horaris dels encontres seran de les 9h del matí fins a les 20h del vespre, al pavelló poliesportiu municipal. El Club Bàsquet Tordera espera rebre més de mil persones amb l’organització d’aquest esdeveniment esportiu tal com ens explica el seu president.

ÚLTIMES NOTÍCIES