IniciNoticiesEsportsEls Maduixots demanen el suport de la gent per fer la pinya...

Els Maduixots demanen el suport de la gent per fer la pinya del 9d6

maduixots-700x400Aquest proper cap de setmana, concretament el dissabte 19 de setembre, i coincidint amb la festa major de Calella, els castellers de l’Alt Maresme s’han proposat descarregar el 9d6. És l’únic castell de 6 pisos que encara no han pogut bastir. Per aconseguir aquest repte es necessita una pinya important que ajudi a tirar endavant aquesta construcció. Bernat Sanjuan, membre torderenc de la Colla, ens explica per què ara decideixen intentar assolir aquest objectiu.

Sanjuan 4d6 1

Des d’aquest mateix dilluns, la Colla ha engegat una campanya a través de les xarxes socials per buscar el suport de la gent; tant el dia que està prevista la diada castellera, com en l’assaig previ que faran divendres a l’escola Sant Jordi de Pineda, on hi haurà, com a reclam, botifarrada i samarreta gratuïta per a tothom que s’hi acosti. Sanjuan fa alguna que altra recomanació a la gent que vingui de fora a donar un cop de mà.

Sanjuan 4d6 2

La diada castellera de dissabte serà a les 18 h de la tarda a la plaça de l’Ajuntament de Calella i els Maduixots estaran acompanyats pels Minyons de Terrassa, que aixequen castells de 9 pisos, i els Xics de Granollers, que en fan de 8 pisos.

ÚLTIMES NOTÍCIES