IniciNoticiesMedi ambientEl Consell Comarcal del Maresme continua la campanya contra el mosquit tigre

El Consell Comarcal del Maresme continua la campanya contra el mosquit tigre

mosquit-tigreContinua la campanya comarcal per frenar la propagació del mosquit tigre al Maresme. S’han tractat amb larvicida més de 2.500 embornals sifònics, ja que és un dels llocs utilitzats habitualment per l’insecte per la posada d’ous. S’ha actuat en 23 municipis de la comarca, entre ells Tordera, Calella, Pineda de Mar, Sant Pol, Santa Susanna o Canet de Mar. El director de l’Agència de Salut Pública a Girona, Lluís Picart, ha explicat que és molt complicat frenar l’expansió del mosquit tigre. Per això, la prioritat és controlar-ne la densitat, per evitar que es converteixi una plaga.

mosquit

El Consell Comarcal del Maresme ha assumit el total de les actuacions en les poblacions que s’han adherit a la campanya de control del mosquit tigre. A partir de la segona quinzena del mes de setembre es durà a terme la tercera fase d’intervencions en l’espai públic.

La lluita contra l’insecte també requereix de la complicitat dels ciutadans, per la cura dels espais particulars on s’acumula aigua: terrasses, balcons, patis i jardins.

ÚLTIMES NOTÍCIES