IniciNoticiesPolíticaEl ple de l’Ajuntament de Tordera aprova una modificació de crèdit per...

El ple de l’Ajuntament de Tordera aprova una modificació de crèdit per valor de més de 298.000 euros

IMG-20150827-WA0004El ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar, la setmana passada, una modificació de crèdit per valor de 298.471,44 euros. Aquests diners han de servir per cobrir certes despeses que no es poden passar al següent exercici econòmic, com és la millora de parcs i jardins i de la senyalització viària del municipi, o licitar un nou concurs del servei d’agents cívics, entre altres. La modificació de crèdit es desdobla en crèdits extraordinaris (els que es creen de nou, que no estaven previstos) i suplements de crèdit (que són fruit de circumstàncies especials). Aquesta acció es finança al 100% amb recursos del pressupost municipal i es carrega a la partida d’interessos dels dos préstecs ICO que té l’Ajuntament de Tordera. A més, mantenint el compromís d’aquesta legislatura de destinar l’estalvi del cost polític a serveis socials, es fa una primera aportació de 25.000 euros.

El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu, explica que les modificacions de crèdit es fan per motius tècnics, ja que al llarg de l’any poden aparèixer imprevisions que fan variar el pressupost.

modificacio credit marcal

L’altre partit del govern municipal, SOM Tordera, va votar favorablement a la modificació de crèdit, entenent que és un tràmit necessari.

El regidor del Partit Popular, Xavier Martín, va votar favorablement, però va demanar que s’elabori un llistat exhaustiu de les mancances a la via pública.

modificacio credit pp

El regidor del PSC, Rafa Delgado, justifica l’abstenció assegurant que algunes partides de la modificació són fruit de la imprevisió i de l’execució deficient de l’Ajuntament.

modificacio credit psc

El regidor d’ERC + Gent de Tordera, Xavier Pla, diu que s’ha improvisat massa amb el pressupost i que s’han comès errors importants. Els republicans van votar en contra de la modificació de crèdit.

modificacio credit erc

La modificació de crèdit es va aprovar amb els vots favorables de CiU, SOM Tordera i Partit Popular, l’abstenció del PSC i el vot en contra d’ERC + Gent de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES