IniciNoticiesCulturaUn renovat acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tordera...

Un renovat acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tordera i una festa amb música dels anys 80 són les novetats de la Festa Major de Tordera 2015

04117La Festa Major de Sant Bartomeu 2015 ja s’apropa. Com cada any, el gruix d’actes es celebraran entre el 20 i el 25 d’agost. En aquest sentit, la regidoria de Festes ja ha donat a conèixer la programació dels actes, en què destaquen algunes novetats. La primera és la recuperació de la festa de l’escuma, enlloc de la xeringada, el 22 d’agost al matí, darrere de la plaça de l’Església, després de la tradicional cercavila infantil. Una altra gran novetat de la Festa Major 2015 és el canvi de dia, hora i lloc de l’acte de proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tordera. Enguany i per primera vegada, el pubillatge es celebrarà el dia 23 d’agost, a dos quarts de 8 de la tarda, a la Plaça de la Concòrdia. La regidora de Festes, Sílvia Català, ha explicat que aquest canvi respon a la voluntat de la regidoria de donar un nou impuls a aquesta activitat, perquè la població pugui participar d’una manera més activa.

novetats fm 1

També aquest any es prepara la incorporació d’una activitat més a la plaça de l’Església per a la nit del 24 d’agost. Es suprimeix el ball de nit per aquest dia, però una vegada finalitzat el castell de focs d’artifici, cap a dos quarts d’onze, començarà una festa amb música dels 80 i 90, apta per a tots els públics. La regidora de Festes, Sílvia Català, afirma que amb aquesta festa es vol arribar a un públic més ampli.

novetats fm 2

Per altra banda, avui a les 7 de la tarda, al local Emili Vendrell es portarà a terme el sorteig de les llotges de la pista de l’Amistat per als actes que s’hi celebraran els dies 24 i 25 d’agost. Així mateix, fins 20 d’agost es podran comprar els tiquets per participar al Cercatasques que es celebrarà el dia 21. Els tiquets, a 12 euros, es podran adquirir al Casal de Joves (totes les tardes de dilluns a divendres) i a Ràdio Tordera. Els tiquets només es vendran a majors de 18 anys. Per a més informació sobre aquesta activitat podeu consultar la pagina Facebook del Casal de Joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES