IniciNoticiesEntitatsFotoclub Tordera organitza el quart concurs de fotografia festa major 2015

Fotoclub Tordera organitza el quart concurs de fotografia festa major 2015

concurs foto clubFotoclub Tordera promou el quart concurs de fotografia festa major 2015. El concurs comptarà amb dues modalitats, la primera dedicada a la festa major, on es podran presentar fins un màxim de 5 fotografies preses en qualsevol acte relacionat amb la festa major 2015. La segona modalitat, sobre el municipi de Tordera, es podran presentar fins un màxim de 5 fotografies preses en qualsevol lloc, sempre que sigui terme municipal de Tordera.

L’entrega de les fotos es poden fer al correu electrònic a fotoclubtordera@gmail.com. Enguany també es fa el tercer premi portada, on només podran participar les fotografies de Festa Major que estiguin en vertical i la guanyadora serà la portada del llibre de la Festa Major 2016. Ho explica el president del fotoclub, Xavier Llop.

concurs fotoclub

El termini d’admissió serà del 26 d’agost al 4 de setembre. El veredicte del jurat serà el 5 de setembre, al local del Foto Club Tordera, carrer Sant Antoni, número 9, segon pis, a les 11 del matí. Hi haurà premis en totes les modalitats. El lliurament de premis serà el dia 26 de setembre, a les 7 al local de l’entitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES