IniciNoticiesComerçLa pluja desllueix el “Shopping Night” 2015 però no frena la sortida...

La pluja desllueix el “Shopping Night” 2015 però no frena la sortida de gent als carrers de Tordera

comerc carrerLa pluja va aixafar, dissabte a la tarda, la majoria d’activitats del “Shopping night”, una jornada on els comerços surten al carrer amb promocions, descomptes i sortejos. Tot i això, aquesta edició del “Comerç al carrer, comerç a la fresca” ha estat la consolidació de l’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Tordera a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, juntament amb l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i Tordera Associació de Comerços i Serveis (TACS). El president de Tordera Centre, Josep Borrell, diu que la decepció era inevitable dissabte al vespre, després dels esforços invertits, però que la valoració ha de ser positiva.

balanc shopping borrell 1

Josep Borrell diu que van aprendre dels errors de la primera edició i que ja es pot donar per consolidada aquesta iniciativa.

balanc shopping borrell 2

Des de l’altra entitat de comerciants del municipi, Tordera Associació de Comerços i Serveis (TACS), Toni Fernández ho valora positivament perquè, malgrat la pluja, la gent va sortir al carrer.

balanc shopping tacs 1

Toni Fernández diu que iniciatives com aquestes s’haurien de repetir més sovint, perquè això potencia el comerç local.

balanc shopping tacs 2

Des de promoció econòmica, el regidor Marc Unió diu que han comprovat que aquest tipus d’iniciatives funcionen i agraden a la gent, malgrat el mal regust de boca que va deixar la pluja.

balanc shopping marc 1

Marc Unió diu que ara cal valorar amb les associacions de comerciants com ha anat aquesta edició del “Comerç al carrer, comerç a la fresca”, i que la idea es poder-ho repetir relativament aviat.

balanc shopping marc 2

Des de Promoció Econòmica faran costat als comerciants de Tordera per tirar endavant activitats com la “Shopping Night”, ja que és una bona manera per donar-se a conèixer fora del municipi i que la gent del voltant vingui a comprar a Tordera. Entre les activitats que es van haver de suspendre per culpa de la pluja, va quedar pendent el sorteig de vals de comprat valorat en més de 2000 euros. Recordem que aquesta edició del comerç al carrer comprenia els carrers Camí Ral (fins a la cruïlla amb el carrer Folch i Torres), Sant Ramón, Ciutadans, Doctor Trueta i Plaça de la Concòrdia.