IniciNoticiesEsportsLa Bitlla Atòmica i 4x4 són els equips guanyadors de l’edició 2015...

La Bitlla Atòmica i 4×4 són els equips guanyadors de l’edició 2015 de les Bitlles a la Fresca

IMG-20150804-WA0043Aquest divendres 7 d’agost es va posar el punt i final a l’edició d’aquest any de les bitlles a la fresca. Amb un èxit total de participació i resultats, la resposta de la gent de Tordera va ser molt completa durant els cinc dies que va durar l’activitat organitzada per la penya del bistec. Coincidint amb la celebració dels 10 anys de l’entitat al finalitzar l’acte, Quim Caballé ens els parlaments de clausura del torneig va explicar com varen descobrir aquest joc.

Caballe balanc bitlles 1

La regidora d’esports de l’Ajuntament de Tordera, Bàrbara Vergés també feia un bon balanç del torneig de les bitlles.

Verges balanc bitlles 2

L’equip bitlla atòmica va ser el primer classificat amb els equips federats i l’equip torderenc 4×4 va ser-ho dins de la categoria de no federats. Al voltant d’unes 250 persones van estar tirant durant els dos torns de competició. Per conèixer els resultats i les classificacions del torneig podeu consultar la pàgina web del grup, a www.lapenyadelbistec.com o el perfil del Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”.