IniciNoticiesCulturaLa urbanització Àgora Parc celebra les seves festes aquest cap de setmana.

La urbanització Àgora Parc celebra les seves festes aquest cap de setmana.

festa agoraLa urbanització Àgora Parc prepara per aquest cap de setmana les seves festes. Les activitats començaran aquest divendres, a les 6 de la tarda, amb un espectacle infantil i inflables d’aigua. A la nit, a partir de les 9 del vespre, hi haurà la sardinada popular, i després ball d’estiu amb l’animació del grup musical Aurora.

Demà dissabte, les festes de la urbanització continuen a les 10 del matí amb jocs infantils tradicionals, per a nens i nens d’entre 3 i 11 anys, i amb una xocolatada. Tot seguit hi haurà tallers pels més petits i un concurs de dibuix i, a la tarda, a partir de les 6, guerra d’aigua. A dos quarts de 10 del vespre, el celebrarà el sopar popular i després ball d’estiu a càrrec del conjunt musical Route 66.

La festa acabarà amb les activitats de diumenge. A les 9 del matí hi haurà una melé popular de petanca, organitzada pel Club Petanca Àgora Parc, i a les 12:00h, la festa de l’escuma. A la tarda, a dos quarts de 5, tindrà lloc el campionat de ping-pong. Per últim, la celebració posarà el punt i final a dos quarts d’11 de la nit amb el fi de festa amb cinema d’estiu. Tots els actes de les festes d’Àgora Parc es celebren a la pista de la urbanització, al costat del local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES