IniciNoticiesEsportsS’obren les inscripcions per participar a la IIa. Torderenca

S’obren les inscripcions per participar a la IIa. Torderenca

torderencaEl Club Ciclista torderenc Orko Team ja comença a preparar la segona edició de la “Torderenca” que tindrà lloc el 16 Agost, a les 8:30h del matí. És una cursa de BTT que passa per diferents camins i corriols del nostre municipi, amb dos recorreguts senyalitzats de diferent distància, que està inclosa dins dels actes de la festa major. Jesús Yelo, organitzador de la prova, explica l’èxit de participació del 2014.

Yelo torderenca 1

El circuit llarg és de 28km mentre que el curt té 16km de recorregut. Una de les novetats importants de l’edició d’aquest any és el canvi del lloc de la sortida, que es realitzarà des de la pista de Sant Andreu. Yelo ens comenta aquest canvi.

Yelo torderenca 2

Les inscripcions anticipades ja es poden fer a través de la botiga Orko Bikes, situada a la plaça Lluís Companys, o mitjançant www.runedia.com. La data límit és el dijous 13 Agost. Des de el club promocionen la inscripció anticipada amb sortejos de diferents lots i productes per ciclistes. Per a més informació es pot consultar la pàgina de facebook BTT La torderenca.

ÚLTIMES NOTÍCIES