IniciNoticiesEsportsEl Futsal Tordera no cobrarà la quota d’inscripció en les categories de...

El Futsal Tordera no cobrarà la quota d’inscripció en les categories de cadet i juvenil

inscripcions futsalMitjançant un comunicat a través de la pàgina de facebook, el Club Futsal Tordera va anunciar que no cobrarà la quota d’inscripció en les categories de cadet i juvenil. La promoció s’aplicarà en els nascuts entre els anys 1997 i 2000 per incentivar entre ells la pràctica de l’esport i la continuïtat en un futur de l’entitat esportiva. Edu Cruz, coordinador de l’entitat, ens explica l’estalvi que suposa aquesta iniciativa.

Cruz promocio 1

Cruz recomana que els interessats no s’esperin a apuntar-se, ja que només hi haurà un equip per les dues categories degut al poc espai que hi ha en el pavelló de la Concòrdia.

Cruz promocio 2

L’ajuda econòmica l’aconsegueixen gràcies a subvencions, ingressos i patrocinadors de l’entitat. Actualment es troben immersos en la planificació de la propera temporada. Els equips estan ja complerts inclosa l’escoleta, que normalment té un gran reclam en el municipi. Tot i així, Edu Cruz convida a tothom qui vulgui practicar el futbol sala a Tordera que pregunti sense cap compromís.

ÚLTIMES NOTÍCIES