IniciNoticiesCulturaLa literatura i el cinema de la Primera Guerra Mundial són els...

La literatura i el cinema de la Primera Guerra Mundial són els protagonistes de la nova exposició que acull la Biblioteca de Tordera.

02600La Biblioteca de Tordera acull, fins el 7 d’agost, l’exposició “Una guerra de trinxeres. Literatura i cinema de la Primera Guerra Mundial,1914-1918”. La Gran Guerra va causar deu milions de morts, setanta milions de soldats desplaçats als fronts de batalla i va provocar que el món canvies per sempre. La mostra, a través de la recreació d’una trinxera, pretén explicar com va canviar l’art després de la Primera Guerra Mundial. Sílvia Anfrons, directora de la Biblioteca de Tordera, ens dóna més detalls sobre l’exposició.

expo biblioteca guerra

L’exposició també inclou una selecció de llibres i pel·lícules ambientats en la Gran Guerra. “Una guerra de trinxeres. Literatura i cinema de la Primera Guerra Mundial, 1914-1918” és una mostra cedida per la Diputació de Barcelona. Es pot visitar fins el 7 d’agost a la Biblioteca de Tordera, en l’horari d’estiu de l’equipament: de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:30h; els dimecres de 10:00h a 20:30h i, de dijous a divendres, de 10:00h a 13:00h. Del 10 al 25 d’agost, la Biblioteca estarà tancada per vacances.