IniciNoticiesCulturaGuillem Costas guanya el concurs de Fotoperiodisme Jove “Clic 2015” en la...

Guillem Costas guanya el concurs de Fotoperiodisme Jove “Clic 2015” en la modalitat audiovisual.

fotoperiodismejoveconvergeixalclic2015El torderenc Guillem Costas ha guanyat el concurs de Fotoperiodisme Jove “Clic 2015” en la modalitat audiovisual. És una iniciativa que pretén, a través de la fotografia i l’audiovisual, apropar-se i denunciar problemàtiques socials actuals, sense renunciar a la qualitat tècnica ni artística. A la vegada, també dóna suport als joves creadors en l’àmbit del fotoperiodisme. És el primer cop que en Guillem participa al concurs. Ell mateix ens explica el contingut del curtmetratge amb el qual s’ha proclamat guanyador, titulat “Humans of Barcelona”. Diu que l’autor de les fotografies també està molt content.

guillem costas 1

Guillem Costas assegura que es va emportar una sorpresa quan li van comunicar que havia guanyat perquè ho va preparar amb poc marge de temps.

guillem costas 2

Podeu veure el curtmetratge a través del canal Youtube, posant el nom del documental “Humans of Barcelona”. Guillem Costas recollirà el premi el proper 2 de setembre a Perpinyà, que consta de 1.000 euros. A partir d’aquell dia, la seva producció i totes les seleccionades es projectaran a la Casa de la Cultura de la Generalitat a Perpinyà, i es podran constituir en una mostra itinerant fins l’any 2018.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=KY8PSqBBFYc” width=”560″ height=”315″]