IniciNoticiesEsportsEl CBTordera prepara la propera temporada amb set equips en competició

El CBTordera prepara la propera temporada amb set equips en competició

cbtordera apuntatAbans d’acabar la temporada, el Club Bàsquet Tordera ja va començar a preparar el proper any esportiu 2015-2016. A mitjans del mes de juny, amb el canvi de coordinador esportiu, es va segellar la nova direcció tècnica esportiva de l’entitat. Oscar Mateo ex-jugador del primer equip s’encarrega de formar el projecte. En declaracions a Ràdio Tordera, ens recorda que es vol recuperar la categoria “escola” com a principal incentiu per assegurar el futur de l’entitat.

Mateo temporada 1

Mateo ens confirma que ja tenen la majoria dels equips tancats. En total seran set els que sortiran a competició i enguany només tindran un femení que serà un sots-25.

Mateo temporada 2

Des de el Club Bàsquet Tordera estan apostant per les noves xarxes socials i la seva pàgina web per arribar a les persones interessades amb l’entitat. Oscar Mateo defensa el model de club per apostar amb gent del municipi la formació dels equips i desmarcar-se de vinculacions i fitxatges exteriors.

Mateo temporada 3

El 17 d’agost és el dia que iniciaran la pre-temporada des de l’entitat esportiva torderenca i els entrenaments en el pavelló poliesportiu de l’avinguda dels Països Catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES