IniciNoticiesCulturaMés de 300 persones van seguir la retransmissió a la fresca de...

Més de 300 persones van seguir la retransmissió a la fresca de “La Traviata” a Tordera

IMG-20150718-WA0007Més de 300 persones es van congregar dissabte a la nit davant la paret del pàrquing de la Plaça de la Concòrdia per seguir la retransmissió en directe de “La Traviata”, de Verdi, a través d’una pantalla gegant a l’aire lliure. Es tracta d’una iniciativa anomenada “Liceu a la fresca”, que va aconseguir el seu objectiu: contagiar l’esperit del teatre i apropar l’òpera als nous públics.

Tordera no va ser l’únic municipi que va poder gaudir de “La Traviata”, una de les millors produccions operístiques d’aquesta temporada del Gran Teatre del Liceu. Aquestes sessions al carrer, que coincideixen amb la celebració del 15è aniversari de la reobertura del Liceu, es van fer a 13 municipis més de Catalunya simultàniament. Milers de persones, entre Barcelona, Cervera, Girona, Igualada, Martorell, Puigcerdà, Tordera, Tortosa, Valls i Vielha, van estar atents a les pantalles gegants instal·lades per seguir la tragèdia de la Violetta i l’Alfred.

Malgrat diversos problemes tècnics, que van deixar sense so alguns segons de la transmissió, la nit va transcórrer amb normalitat. La difusió de “La Traviata” per tot Catalunya no hagués sigut possible sense la col·laboració de TV3 amb la transmissió del senyal per totes les localitzacions a través del canal 33.