IniciNoticiesEducacióS’inicien les obres del nou institut d’educació secundària Tordera

S’inicien les obres del nou institut d’educació secundària Tordera

20150717_115415Aquest mes de juliol s’han posat en marxa les obres de construcció de la primera fase del nou institut d’educació secundària Tordera. El centre s’ubicarà al carrer València, al costat de la futura nova escola Serra de Miralles. Serà una construcció definitiva i no tindrà res a veure amb els antics barracons. L’Institut Tordera es crea per a cobrir les places d’ESO de l’Escola Serra de Miralles. Els operaris han començat amb l’adequació i la fonamentació del terreny, on es construirà l’edificació industrialitzada modular. S’ha optat per aquest sistema perquè d’aquesta manera es redueix el temps de construcció. Ens ho explica Pedro Ondoño, arquitecte responsable de l’obra.

ies-tordera-1

L’edifici tindrà dues plantes: la inferior, on hi haurà la biblioteca i els espais administratius; i la superior, on es situaran les 8 aules que es construiran. Ens dóna més detalls l’arquitecte de l’obra, Pedro Ondoño.

ies-tordera-2

L’objectiu és que les obres finalitzin a principis de setembre perquè es puguin començar les classes del nou curs escolar amb normalitat a la instal·lació.

ÚLTIMES NOTÍCIES