IniciNoticiesEntitatsHortsavinyà acull aquest proper dissabte una observació amb telescopis, organitzada per l’entitat...

Hortsavinyà acull aquest proper dissabte una observació amb telescopis, organitzada per l’entitat CASTOR.

plantada telescopisEl Cercle Astronòmic de la Tordera (CASTOR) organitza, aquest proper dissabte, 18 de juliol, una plantada de telescopis a la plaça de l’escola d’Hortsavinyà. Abans hi haurà una petita presentació al Centre d’Informació del Parc Montnegre Corredor, acompanyada per un audiovisual per entendre una mica millor l’observació posterior. Ens dóna més detalls del que es podrà veure, el membre de CASTOR, Josep Pujol.

castor 1

L’activitat també servirà per commemorar els 25 anys del telescopi Hubble. Ens en parla, Josep Pujol.

castor 2

Josep Pujol recorda altres fenòmens astronòmics que es produeixen durant l’estiu, com la pluja de llàgrimes de Sant Llorens. També recomana observar la lluna en totes les seves fases.

castor 3

Recordem que la plantada de telescopis a Hortsavinyà és aquest dissabte, 18 de juliol, i que començarà a les 8 del vespre. El Cercle Astronòmic de la Tordera convida a la gent del nostra municipi i rodalies a participar-hi. Diuen que com més gent, millor, per intentar fer família i gaudir de la nit, tot esperant que el cel estigui net de núvols.

ÚLTIMES NOTÍCIES