IniciNoticiesCulturaTordera serà un dels 14 pobles de Catalunya que veurà "La...

Tordera serà un dels 14 pobles de Catalunya que veurà “La Traviata” del Liceu a la Fresca en gran pantalla.

liceu a la frescaTordera és entre els 14 municipis que el dissabte, 18 de juliol, a les 10 del vespre, podrà veure La Traviata, de Verdi, una de les millors produccions operístiques de la temporada del Gran Teatre del Liceu, en unes sessions que es faran a la fresca a través de pantalles gegants instal·lades en indrets emblemàtics. A Tordera la projecció es farà a la Plaça de la Concòrdia. Les projeccions simultànies Liceu a la fresca són una de les activitats commemoratives dels 15 anys de la reobertura del teatre de la Rambla, i el dia de l’última funció d’aquesta òpera es podrà veure a 15 emplaçaments de tot Catalunya. Després del Liceu a la platja, el teatre recupera aquesta activitat i l’estén pel territori amb l’objectiu de fer arribar l’òpera a nous públics. El director general del Liceu, Roger Guasch, explica que el Liceu “vol arribar al territori” i que havia de fer-ho amb una òpera popular com “La Traviata”.

opera 1

Aquesta difusió no seria possible sense TV3, que col·labora amb l’activitat Liceu a la Fresca amb la transmissió pel 33 de l’òpera i la difusió del senyal, perquè es pugui seguir simultàniament per totes les localitzacions a partir de les 22h. La cap de continguts de TV3, Pilar Cugat, explica com serà la seqüència de la programació.

opera 2

A banda de Tordera, també es podrà veure “La Traviata” a l’aire lliure a Barcelona (Palau Robert, plaça del Mar-Port de Barcelona -platja de Sant Sebastià- i Gran Teatre del Liceu), Cervera, Girona, Igualada, Martorell, Puigcerdà, l’Espluga del Francolí, Lleida, Tortosa, Valls i Vielha. Tots els emplaçaments són de lliure accés.

ÚLTIMES NOTÍCIES