IniciNoticiesCulturaLa regidoria de Joventut i l'Associació de músics La Pua organitzen el...

La regidoria de Joventut i l’Associació de músics La Pua organitzen el concurs de grups locals.

concert_grups_localsLa Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves i l’Associació de músics la Pua, organitzen novament el concurs de grups locals amb l’objectiu de potenciar, promocionar i donar suport als músics torderencs.

Al concurs hi podran participar els grups de qualsevol estil musical, sempre que aquests estiguin vinculats a Tordera (bé perquè els membres i/o un dels seus membres estiguin empadronats a Tordera, bé perquè assagin al municipi).

Per participar al concurs s’haurà d’enregistrar dos temes del grup en format MP3 o vídeo i, juntament amb la fitxa del grup (on constaran les dades que es demanen a les bases), caldrà enviar-ho a casaldejoves@tordera.cat, entre el 14 i el 21 de juliol. Ho explica la tècnica del casal de joves, Carme López.

concurs musics 1

Dels treballs rebuts s’escolliran 2 grups com a guanyadors. Cada grup obtindrà un premi de 350€ i haurà de realitzar una actuació en directe de manera gratuïta durant la Festa Major 2015 (14 i/o 21 d’agost).

El jurat valorarà especialment la qualitat musical, l’originalitat i que la música estigui relacionada amb la Festa Major.

Per a més informació sobre el Concurs cal adreçar-se al Casal de Joves (Tel. 93 764 58 85 – de dilluns a dissabte de 16h a 20.30h) o bé consultar les bases del concurs a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES