IniciNoticiesEsportsAquest dissabte s’organitza la XII nocturna, una trobada d’amics amb BTT

Aquest dissabte s’organitza la XII nocturna, una trobada d’amics amb BTT

btt nocturnaAquest dissabte 18 de juliol arriba la XII Nocturna, una trobada amb bicicleta de muntanya organitzada per diferents amics, entre els que hi ha uns quants torderencs que pretenen passar una bona estona i gaudir del paisatge i l’entorn del Montnegre. Enguany serà l’edició en què hi haurà més participants, més de 80 ciclistes. Joan Garriga, torderenc i organitzador de la Nocturna, ens explica com va néixer tot i l’essència de l’activitat.

Garriga nocturna 1

Sense cap caire competitiu la prova té dos recorreguts perquè hi hagi dos nivells diferents i es pugui arribar gairebé a la mateixa hora al restaurant. Tot i així, és recomanable que les persones que hi participen, tinguin experiència amb la bicicleta i que a la vegada portin quilòmetres a les cames. Ens ho explica Joan Garriga.

Garriga nocturna 2

Com dèiem, aquest any és el que té més participació assegurada; entre ciclistes i més d’una desena de persones que només hi van a sopar. Gent de Barcelona, Ripollet, Lloret, Pineda, Blanes i Tordera no es perdran la XII Nocturna. Avui dimecres és l’últim dia per confirmar l’assistència per tal de poder tancar les places de la reserva del restaurant, a Sant Martí del Montnegre. Garriga dóna recomanacions i explica els requisits que han de tenir en compte els que hi participin.

Garriga nocturna 3

La sortida serà cap a les 17:00h de la tarda des del Castell Medieval de Tordera i l’arribada, al parc de la Sardana, cap a la matinada del dissabte. Aquesta tarda, a partir de les 19:30h, l’entrevista completa amb Joan Garriga amb l’edició del Show dels Esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES