IniciNoticiesEsportsCarles Gamonal és nomenat nou president del Club Futbol Tordera durant el...

Carles Gamonal és nomenat nou president del Club Futbol Tordera durant el transcurs de l’assemblea final de la temporada 2014-2015

assembleafutbolAquest divendres 10 de juliol, en el Municipal d’esports de Tordera, es va celebrar l’assemblea general ordinària de socis de final de temporada del CFTordera. A banda de repassar l’exercici econòmic i la temporada esportiva del club, uns dels al·licients importants de l’assemblea era fer el canvi de president de manera oficial i donar un relleu al fins ara president, Quim Barceló. Ell mateix, en declaracions a Ràdio Tordera, feia balanç del seu mandat, marcat per un dels principals actes que van haver d’organitzar: la celebració del centenari del club.

Barcelo assemblea 1

En l’aspecte econòmic, la junta directiva que marxa deixa el club sanejat i amb un saldo positiu de 38.000 €, fet que dóna tranquil·litat al nou president. Tot i així, Barceló avisa els nous responsables que no ho tindran fàcil per poder seguir en la mateixa línia tot i que s’aconsegueix una seguretat per tal que el CFTordera es converteixi en un club de referència.

Barcelo assemblea 2

Des de la coordinació esportiva, també es fa un bon balanç de la temporada amb la salvació de l’equip de la segona catalana. Els equips de futbol-7 s’han mantingut i consolidat en les respectives lligues.

Quant al futbol 11, s’ha millorat molt i han fet unes lligues excel·lents; destaca el campionat de lliga del cadet “A”. Carles Gamonal, de 27 anys i exjugador del primer equip de l’entitat, ja és, de manera oficial, el nou president del club. Ell mateix mostrava la il·lusió pel nou càrrec i ens explicava com havia anat l’assemblea.

Gamonal assemblea 3

La nova junta entra amb noms propis, Amalio Mena, Santi Barrera i Manel Gil, amb experiència a l’esquena en la gestió del club. A la vegada, també entra gent jove com a vocals com l’excapità Dan Garcia o l’Albert Taberner, jugador del filial. Els principals projectes que es marquen són basats en la formació com a persones dels jugadors base creant una aula de formació, la creació d’un projecte comunicatiu, el memorial Josep Barceló, l’organització i gestió integral del club, la creació d’un arxiu històric digital del club i la col·laboració entre les altres entitats esportives del poble. Les explicacions es van acompanyar amb una projecció de power point. L’assemblea general de socis va durar aproximadament 60 minuts, s’hi van aprovar tots els punts per unanimitat i va comptar amb la presència d’una quarantena de socis i simpatitzants. La junta directiva d’en Quim Barceló va oferir un pica-pica per tots els assistents per agrair-los la confiança i el suport d’aquests anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES