IniciNoticiesEsportsTransports Castilla guanya el torneig d’estiu de futbol sala 2015

Transports Castilla guanya el torneig d’estiu de futbol sala 2015

IMG_20150707_215850L’equip Transports Castilla ha guanyat l’edició 2015 del Torneig d’estiu de futbol sala de Tordera, que s’ha disputat durant les dues primeres setmanes del mes de juliol a la pista de l’Amistat i que ha comptat amb 25 equips participants si hi afegim els de les categories base. La final es va jugar aquest passat divendres al vespre i els campions es van imposar a l’equip Cuper’s Team per un ajustat 5 a 4. Abans d’aquest partit es va jugar la final de consolació per al tercer i quart llocs. Els Verdi van imposar-se per un clar 0-6 a l’equip de Can Matas.

Enguany era la segona vegada que el Club de Futbol Sala Tordera organitzava el ja tradicional torneig d’estiu. I per tal que els més petits també poguessin participar-hi van organitzar quatre “lliguetes” per a les categories benjamí, aleví, infantil i cadets. En benjamins, el primer lloc va ser per a l’equip de la Cantina; en alevins van guanyar els Footballers; en infantils, Croac FS també va quedar campió i en cadets els Blues van imposar-se a la final en els penals contra els Croac.

Un cop jugades totes les finals, divendres mateix es va fer l’entrega de trofeus a equips i jugadors, i també es van repartir alguns premis individuals. Quant al màxim golejador del torneig d’aquest any hi ha hagut doble empat; Antonio Domènech, dorsal número 5 dels Jamones amb 10 gols i Enrique Chacón, el número 6 dels Cuper’s Team també amb els mateixos gols, comparteixen el títol de pitxitxi.