IniciNoticiesPolíticaEl Conseller Santi Vila encarrega un estudi per saber l'impacte econòmic que...

El Conseller Santi Vila encarrega un estudi per saber l’impacte econòmic que representaria l’alliberament de totes les autopistes de la Generalitat.

peatgeLa Plataforma Preservem el Maresme es mostra decebuda, després de la negativa del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, d’alliberar parcialment la C-32. Segons la plataforma, el Conseller desatén així posar solució a un greuge històric, amb el que és el peatge més antic de Catalunya. Una negativa que, al seu parer, el que fa també és desautoritzar al Parlament, ja que la petició de gratuïtat de la C-32 es troba recollida en la “Declaració del Maresme”, ratificada per tots els partits polítics de la comarca.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va anunciar aquesta negativa durant el ple al Parlament de la setmana passada, quan també va afirmar que el Govern ha encarregat un estudi a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per conèixer l’impacte econòmic que suposaria un rescat de totes les autopistes propietat de la Generalitat.

Santi_Vila_C32

Per la seva banda, des de la Plataforma Preservem el Maresme afirmen que continuaran treballant per la desaparició del peatge de la C-32 i s’emplacen a seguir debatent en taules de negociacions, tant a nivell local com de consell comarcal. En aquest sentit, tampoc descarten treballar conjuntament amb altres Plataformes similars del territori català i engegar accions conjuntes.

ÚLTIMES NOTÍCIES