IniciNoticiesCulturaTot a punt per les festes patronals del Veïnat de Sant Pere

Tot a punt per les festes patronals del Veïnat de Sant Pere

festa sant pereLa nova junta de l’Associació de Veïns de Sant Pere ja ho té tot enllestit per les festes patronals del veïnat. Enguany, les activitats començaran el dijous, 25 de juny, i acabaran el dilluns, 29 de juny, dia de Sant Pere.

La celebració s’iniciarà aquest dijous a dos quarts de nou del vespre amb la tradicional sardinada popular al carrer Circumval·lació i seguidament recital d’havaneres amb rom cremat. L’endemà, 26 de juny, a les nou de vespre, a la pista coberta, tindrà lloc el sopar popular i després, com a novetat, hi haurà el show musical “Cocodril Club”, a càrrec del locutor de ràdio i DJ revival Albert Malla.

Les activitats continuen el dissabte, 27 de juny, a dos quarts de dotze del matí, al carrer Circumval·lació amb la cercavila de gegants i posteriorment amb la festa de l’escuma. A la tarda, hi haurà inflables per la mainada a la pista coberta. Al vespre, a partir de les onze, serà el moment del correfoc, que enguany inverteix el seu recorregut i començarà al carrer Circumval·lació per finalitzar a la pista coberta. Després, a la mateixa pista hi haurà la nit jove amb el grup Retrovisión, i alhora es farà a la pista de Sant Pere el ball de nit amb el grup Genion’s. El president de l’Associació de Veïns de Sant Pere, Julián Valenzuela, ens detalla el programa pel diumenge, 28 de juny.

150604_002

A la mitja part d’aquest concert, cap allà a dos quarts d’onze, es farà la proclamació de la pubilla, pubilleta i hereuet de Sant Pere 2015. Per acabar les festes, el dilluns 29 de juny, dia de Sant Pere, es posarà el punt i final amb una xeringada per a tots els menuts i menudes el matí, i el torneig de 12 hores de bàsquet que organitza el CEEB Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES