IniciNoticiesEsportsAquest proper cap de setmana se celebrarà el IV Raid de Tordera

Aquest proper cap de setmana se celebrarà el IV Raid de Tordera

iv-raid_web700-boDes d’aquest divendres fins al dissabte 20 de juny, el parc Prudenci Bertrana serà el punt de sortida i d’arribada del IV Raid de Tordera 2015. Una prova internacional de cavalls que acollirà aproximadament una cinquantena de participants d’arreu del món. Joan Rodríguez, director de la prova, ens explica que el nostre municipi reuneix tres qualitats que permeten l’organització d’aquest tipus de competició.

Rodriguez raid 1

Hi ha dos circuits: un de 90km i l’altre, de 120, que passen i arriben a diferents indrets com els aiguamolls de Sils, en el municipi de Maçanet de la Selva, o el Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Els corredors vénen de diferents països com Austràlia, França, Finlàndia i també de nivell estatal i català. Aquesta prova té diferents punts d’assistència i d’avituallament i també compta amb uns controls veterinaris obligatoris per tal que no es faci patir els animals durant el recorregut. Ens ho explica el director de la prova.

Rodriguez raid 2

Un dels participants que tindrà el IV Raid de Tordera és l’expilot de motociclisme i campió del món Alex Crivillé. De fet, va aconseguir el primer lloc de la prova de 90km, tant en la segona com en la tercera edició.

Entre d’altres noms propis que també hi participen trobem a la Maria Álvarez campiona d’Europa d’aquesta modalitat i mà dreta de l’equip de Dubai que portarà 16 cavalls. Rodríguez convida a la gent de Tordera per que vagi a veure aquest esdeveniment.

Rodriguez raid 3

L’activitat està organitzada per en Joan Rodríguez, un propietari de cavalls de Tordera amb el suport de l’Ajuntament de Tordera i Sports HG.

ÚLTIMES NOTÍCIES