IniciNoticiesSocietatEs publica la llista d'admesos i exclosos del procés de selecció de...

Es publica la llista d’admesos i exclosos del procés de selecció de la Brigada Jove

03207El Servei Local d’Ocupació ha publicat la llista d’admesos i exclosos del procés de selecció de la Brigada Jove. A partir d’avui, les persones interessades en presentar reclamacions i/o al·legacions al procés poden fer-ho durant el termini de tres dies.

Un cop definitiu el llistat s’assignarà número d’ordre segons registre d’entrada i es procedirà al sorteig, el dia 16 de juny sinó s’han presentat al·legacions i el 22 de juny si se n’han presentades. En ambdós casos el sorteig es farà a les 12:00 hores al Local Emili Vendrell i tindrà caràcter públic.

Durant el sorteig es seleccionaran 2 suplents per ocupació ofertada (auxiliar administratiu, auxiliar informàtic i brigada d’obres), pel supòsit que algun titular renunciï o obtingui més d’una ocupació i 2 suplents de reserva per garantir  que la plaça no quedi deserta.

L’objectiu de la Brigada jove és l’ocupació, en règim laboral temporal, de 8 llocs de treball a jornada parcial d’ajudants de dependències i de serveis municipals destinats a joves de 16 a 22 anys per període d’un mes, al  juliol i/o agost de 2015  dins el programa “Brigada Jove” del Pla Local de Joventut. Les vuit places es distribuiran de la següent manera: tres places a la categoria de brigada d’obres i serveis, quatre places a la categoria d’auxiliar d’administratiu o similar i una plaça a la categoria d’auxiliar d’informàtica o similar.

Ho explica la tècnica de joventut, Carme López.

brigada jove

Un cop finalitzat aquest procés s’indicarà als seleccionats les dates de formació obligatòria i s’iniciarà els procés de contractació. Més informació http://www.tordera.cat/ARXIUS/JOVENTUT/Decret_llistat_provisional_Brigada_Jove.pdf

ÚLTIMES NOTÍCIES