IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca de Tordera acull l’exposició de pintura i escultura “Art, paisatges...

La Biblioteca de Tordera acull l’exposició de pintura i escultura “Art, paisatges i pensaments”

20150604_155624Segur que molts torderencs i torderenques us heu fixat en la gran escultura d’uns nens agafats de la mà que hi ha, des de fa uns dies, a l’exterior de la Biblioteca de Tordera. Doncs es tracta de “La llum de la humanitat”, una de les obres d’art que conformen la nova exposició temporal de pintura i escultura, titulada “Art, paisatges i pensaments”, i que acull la Biblioteca durant aquest mes de juny. Si us hi apropeu, podreu gaudir de les produccions de bronze fetes per la Marta Solsona, l’artista de vuitanta anys que ha creat tota la col·lecció d’escultures que s’exposa a la Biblioteca. A més, els usuaris també podran veure un recull de pintures, de la mateixa temàtica, realitzat pel grup d’art Catart. Escoltem la directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons.

expo biblio 1

Per altra banda, la Biblioteca de Tordera també acull una altra petita exposició. En aquest cas, es tracta d’una mostra literària que recull l’entrevista virtual que els usuaris de les biblioteques de la Diputació de Barcelona van poder fer online a l’escriptor Jaume Cabré, conegut per novel·les com “Jo confeso”. Silvia Anfrons ens ha donat més detalls.

expo biblio 2

L’exposició de pintura i escultura “Art, paisatges i pensaments” es podrà visitar fins el 26 de juny a la Biblioteca de Tordera, en l’horari habitual de l’equipament: de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:30h; els dimecres de 10:00h a 20:30h i, de dijous a dissabte, de 10:00h a 13:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES