IniciNoticiesEducacióAvui és el darrer dia per sol·licitar les beques menjador que ofereix...

Avui és el darrer dia per sol·licitar les beques menjador que ofereix el Consell Comarcal del Maresme per al pròxim curs.

menjadorescolarLa Regidoria d’Atenció Social finalitza avui el termini per demanar els ajuts individuals de menjador per al curs 2015/2016. La convocatòria està oberta per a alumnes escolaritzats a Tordera i alumnes empadronats a Tordera i escolaritzats al Maresme. Les beques de menjador, tramitades per l’Ajuntament i atorgades pel Consell Comarcal del Maresme, s’adrecen als alumnes de P3, P4, P5, Educació Primària i Secundària. Els recursos seran els mateixos que l’any passat i la convocatòria ha unificat els criteris arreu de Catalunya de forma arbitrària tenint en compte: la situació econòmica, familiar i social. Ho explica la consellera d’educació en funcions, Neus Serra.

beques menjador

Per formalitzar la sol·licitud ja es pot demanar visita prèvia a les oficines d’Atenció Social de Tordera, de 9:00h a 13:00h (Pl. Concòrdia s/n, tel. 937642274). El dia de l’entrevista cal portar la sol·licitud amb les dades de l’alumne i el curs escolar 2015/16 complimentada i signada pels tots els membres de la unitat familiar, juntament amb tota la documentació detallada i fotocopiada.

ÚLTIMES NOTÍCIES