IniciNoticiesRegidoriesOcupació i Joventut creen la Brigada Jove, feina per a joves estudiants...

Ocupació i Joventut creen la Brigada Jove, feina per a joves estudiants per aquest estiu als serveis municipals

03207Les àrees d’ocupació i joventut de l’Ajuntament de Tordera posen a la disposició dels joves de Tordera 8 llocs de treball per aquest estiu inclosos en el marc de la convocatòria de la Brigada Jove.

L’objectiu de la convocatòria és la provisió, en règim laboral temporal, de 8 llocs de treball a jornada parcial d’ajudants de dependències i de serveis municipals destinats a joves de 16 a 22 anys per període d’un mes, al  juliol i/o agost de 2015  dins el programa “Brigada Jove” del Pla Local de Joventut. Aquesta convocatòria vol possibilitar l’accés a l’ocupació dels joves d’acord amb les bases aprovades per Junta de Govern on es posa de manifest la intenció que els joves en període de vacances percebin uns ingressos i s’iniciïn en el mon laboral.

Les vuit places es distribuiran de la següent manera: tres places a la categoria de brigada d’obres i serveis, quatre places a la categoria d’auxiliar d’administratiu o similar i una plaça a la categoria d’auxiliar d’informàtica o similar. Ho explica la tècnica del casal de joves, Carme Lopez.

brigada jove 1

Carme Lopez recorda que les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar al registre general d’entrada de l’Ajuntament  fins el dia 29 de maig de 9:00h a 14:00h. Fins al moment s’han presentat 30 joves que entraran en un sorteig per adjudicar les places.

brigada jove 2

Ja que un dels objectius del projecte “brigada Jove” és introduir el jovent en el món laboral, prèviament al període del contracte es realitzaran diferents activitats de caràcter formatiu que seran determinades pels serveis tècnics municipals. L’assistència a aquesta formació serà obligatòria. Tanmateix durant tot aquest període el personal de l’Ajuntament assessorarà als joves sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l’objectiu d’assegurar l’aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.

ÚLTIMES NOTÍCIES