IniciNoticiesCulturaTret de sortida de La Mirada del poeta 2015 amb la presentació...

Tret de sortida de La Mirada del poeta 2015 amb la presentació de l’escriptor Narcís Comadira, al voltant del qual gira la quarta edició del projecte.

lamirada_presentaciocomadiraAquest 2015, La Mirada del poeta arriba a la quarta edició i durant el mes de maig i juny és quan tindran lloc el gruix central d’activitats d’aquest projecte, centrat enguany en l’escriptor Narcís Comadira i la seva obra En quarantena (Barcelona: Empúries, 1990).

En aquest sentit, i com a tret de sortida, aquesta tarda, Narcís Comadira serà l’encarregat d’obrir el projecte amb una xerrada que realitzarà a les 19:00h al Teatre Clavé de Tordera. L’escriptor serà presentat per l’Albert Arribas, assessor literari del Teatre Nacional de Catalunya.

L’acte és gratuït i obert a tothom i serà el punt de partida d’unes setmanes d’activitat, que es clouran el divendres 12 de juny amb l’acte central de La Mirada del poeta, una passejada poètica per diversos indrets de Tordera durant la qual tindran lloc diverses intervencions artístiques centrades, totes elles, en l’obra de Narcís Comadira. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica com es presenta aquesta edició.

navarro mirada del poeta

La Mirada del poeta és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera, que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES