IniciNoticiesPolíticaSalvador Romans acompanya durant el dia del debat de Ràdio Tordera a...

Salvador Romans acompanya durant el dia del debat de Ràdio Tordera a Joan Carles Garcia de Convergència i Unió.

20150515_091952Com és la vida quotidiana dels candidats a l’alcaldia de Tordera? Què pensen d’ells el seu entorn més proper? Això i més podrem conèixer en el programa El dia del Debat, una de les novetats de la programació de Ràdio Tordera en aquestes eleccions municipals.

El passat 15 de maig, dia del debat de Ràdio Tordera, sis periodistes d’aquesta emissora van acompanyar durant tot el dia els sis candidats a l’alcaldia de Tordera. Un format periodístic que combina el reportatge, l’entrevista i la retransmissió, amb la voluntat d’oferir a l’oient una visió més personal del candidat. Avui l’últim protagonista és el cap de llista de Convergència i Unió i actual alcalde, Joan Carles Garcia.

En Salvador ens mostra la vida personal i publica del candidat, els seus pensaments, treballant al despatx de l’ajuntament i preparant el debat electoral amb l’equip de campanya. En un fragment del programa, Joan Carles Garcia reconeix a Salvador Romans que la vida publica li ha fet sacrificar algunes coses personals.

tall report joan carles

El dia del debat amb Joan Carles Garcia de Convergència i Unió la podrem escoltar desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o www.radiotordera.cat.

 [huge_it_gallery id=”8″]

ÚLTIMES NOTÍCIES