IniciNoticiesPolíticaEls partits polítics de Tordera organitzen avui els actes de final de...

Els partits polítics de Tordera organitzen avui els actes de final de campanya amb la confiança de treure un bon resultat el 24 de maig

IMGP9751Els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals, tancaran avui la campanya electoral amb els darrers actes per aconseguir la confiança del votants.

CiU realitzarà l’últim acte de campanya a la plaça de la concòrdia amb un concert de Gospel a partir de les 22:00 hores. L’alcalde i candidat, Joan Carles Garcia assegura que la seva experiència és una garantia de compromís, rigor i feina feta.

pq votar CiU

El PSC posarà fi als actes de campanya amb un acte a la pista de l’amistat. A les 18:00 hores hi haurà inflables per a la mainada, a 20:30 sopar popular i seguidament musica i ball amb ruta 66. El candidat, Rafa Delgado recorda la importància que els ciutadans vagin a votar i que la seva proposta busca posar l’ajuntament al servei del poble.

pq votar PSC

ERC i Gent de Tordera continuaran aquest darrer dia de campanya apostant per la proximitat, amb la instal·lació d’una paradeta davant de la sirena de 17:00 a 20:00 hores i tot passejant pel carrers del poble informant a la gent de les eleccions. El candidat Xavier Pla assegura que la proposta que defensen reactivarà Tordera en tots els sentits.

pq votar ERC

El Partit Popular aprofitarà les darreres hores de campanya per visitar diverses zones del municipi, on a banda d’explicar el programa en general també explicaran el programa específic de cadascuna d’elles. El candidat, Xavier Martin assegura que el seu programa electoral es pot complir i que no prometen impossibles.

pq votar PP

Poble Actiu Tordera farà el seu darrer acte a la Plaça Joan Rabert. A partir de 19:30 intervenció dels candidats: Miquel Angel Cabrera, Robert Cano, Albert Punset i David Musquera. A 20:30h col·loqui i debat obert al públic. El candidat, David Musquera apunta que actuaran amb total independència als mercats i que són la millor proposta davant les injustícies.

pq votar poble

Des de Som Tordera comuniquen que no realitzaran cap acte de final de campanya ja que consideren que aquesta es una despesa totalment innecessària. Per a ells no hi han motius de celebració mentre a la nostra població tinguem veïns passant dificultats econòmiques greus, per solidaritat i per contrarestar les enormes despeses que suposen aquesta mena d’actes no faran res. El número 2 Carles Seijo destaca el valor de la seva candidatura i que poden redreçar el poble aplicant el seu programa electoral.

pq votar som

Un total de 12.105 torderencs estan cridats a les urnes aquest diumenge 24 de maig, repartits en els 4 col·legis electorals del municipi.