IniciNoticiesPolíticaLa gestió econòmica, la seguretat i l’ocupació centren el debat organitzat per...

La gestió econòmica, la seguretat i l’ocupació centren el debat organitzat per Ràdio Tordera.

IMGP9763La gestió econòmica de l’ajuntament, el model de poble, l’ocupació, l’educació i la seguretat van centrar divendres passat el debat amb tots els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals. El debat organitzat per Ràdio Tordera, es va dividir en tres blocs temàtics. Tots els partits van tenir temps per exposar els seus programes, criticar els adversaris i defensar les accions que creuen prioritàries pel proper mandat. En el debat i van participar Carles Seijo i Salvador Giralt de Som Tordera Entesa; David Musquera de Poble Actiu Tordera; Xavier Martin pel Partit Popular, Xavier Pla d’Esquerra Republicana de Catalunya + Gent de Tordera, Rafa Delgado del Partit Socialista i Joan Carles Garcia de Convergència i Unió. El programa es va allargar dues hores i mitja i va comptar amb la participació de preguntes de l’audiència a través de les línies telefòniques, Durant les conclusions, el número 2 de Som Tordera Entesa, Carles Seijo assegurava que cal fer un acte de transparència real a l’ajuntament i que Tordera necessita un canvi urgent.

debat som

El candidat de Poble Actiu Tordera, David Musquera apuntava que treballaran per defensar el drets socials i laboral de les persones amb un poder adquisitiu petit o mitjà.

debat poble actiu

El candidat del Partit Popular, Xavier Martin assegurava que la seva prioritat són les famílies i la seguretat. I que els popular son la millor opció per el futur de Tordera.

debat pp

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya, Xavier Pla apuntava que cal apostar per la participació i per un compromís social al municipi.

debat erc+gent tordera

El candidat del Partit Socialista de Catalunya, Rafa Delgado destacava que la seva prioritat és la gent de Tordera i que treballaran per fer un poble més accessible.

debat psc

El candidat de Convergència i Unió, Joan Carles Garcia explicava que la marca Tordera es coneix arreu del país i que cal continuar promocionant el municipi en tots els àmbits.

debat ciu

Ràdio Tordera afronta la darrera setmana de campanya electoral amb l’emissió del programa “El dia del debat” per conèixer la basant més personal i professional del candidats a l’alcaldia. El debat electoral el podreu escoltar integrament a la pàgina web de la ràdio www.radiotordera.cat