IniciNoticiesPolíticaEl conseller Andreu Mas Colell participa en un sopar amb representants del...

El conseller Andreu Mas Colell participa en un sopar amb representants del teixit econòmic de Tordera

consellerEl conseller d’Economia i Empresa, Andreu Mas-Colell va participar ahir a Tordera en un sopar-col·loqui amb empresaris del municipi. El conseller nacionalista va encoratjar al teixit empresarial i comercial torderenc a treballar intensament per recuperar els nivells econòmics d’abans de la crisi. Mas Colell apuntava que la recuperació és a prop, malgrat apunta que la crisi no s’ha acabat.

mas colell 1

L’alcalde i candidat de CiU, Joan Carles Garcia va presentar entre els empresaris el projecte Tordera 20/20. 20 propostes encaminades al Tordera que volen l’any 2020. Proposen espais per emprenedors i incentivar amb ajudes la creació de llocs de treball. Garcia va detallar que Tordera 20/20 disposarà d’un espai propi, pressupost autònom i estructura de personal preparada.

joan carles 20

Tordera 20/20 busca menys atur, més riquesa i més benestar. En aquest sentit, el conseller Mas Colell va destacar la voluntat de l’ajuntament de Tordera per incentivar l’activitat econòmica.

mas colell 2

El projecte 20/20 també promourà més fires amb la voluntat d’esdevenir un pol d’atracció comercial i també es vol eliminar taxes per la creació d’empreses.

ÚLTIMES NOTÍCIES