IniciNoticiesPolíticaCiU de Tordera rep la visita del coordinador general de CDC, Josep...

CiU de Tordera rep la visita del coordinador general de CDC, Josep Rull, el cap de setmana previ a les eleccions.

20150517_175627Convergència i Unió de Tordera ha tancat el cap de setmana previ a les eleccions amb l’acte central de campanya a la pista de l’amistat. Els nacionalistes torderencs han comptat amb l’acompanyament del coordinador general de CDC, Josep Rull. En declaracions a Ràdio Tordera, Rull destacava la tasca de l’encara alcalde Joan Carles Garcia al capdavant del govern local.

rull 1

Amb la mirada posada al 27-S, Josep Rull es mostra optimista de cara al proper cap de setmana i recorda que si es vol construir un nou país, calen uns bons resultats el dia 24 de maig.

rull 2

Al final de l’acte, Joan Carles Garcia explicava en aquesta emissora que ara no convenen experiments i pactes, sinó aconseguir de nou un govern fort i que pugui governar amb tranquil·litat durant els propers quatre anys.

joan carles 1

Durant el seu discurs, Joan Carles Garcia va recordar que han de passar forçosament quatre anys perquè hi pugui haver un canvi de govern als municipis, ja que les eleccions locals són cada quatre inamovibles. En aquest sentit, posava de manifest la importància que l’alcalde sigui el de la candidatura més votada.

joan carles 2

Abans de l’acte d’ahir, divendres al vespre, la JNC de Tordera va organitzar l’acte jove al bar Stick. L’objectiu era unir joves de diversos àmbits i poder conversar directament amb ells, tot sopant amb música en directe. El cap de les Joventuts Nacionalistes al municipi, Aitor Noguerol, va explicar les principals propostes de la branca juvenil, com són la creació d’un consell de joventut i una prova pilot per tenir més freqüència de trens a l’estació de Tordera.

aitor noguerol acte jove

Joan Carles Garcia destacava, divendres, la incorporació de jovent a la llista de CiU, els quals estan jugant un paper clau a la societat.

joan carles 3

Aquest vespre, CiU de Tordera celebra un sopar amb empresaris locals al Teatre Clavé. L’acte comptarà amb l’assistència del conseller d’economia i empresa, Andreu Mas-Colell.

ÚLTIMES NOTÍCIES