IniciNoticiesPolíticaEl PSC de Tordera visita Sant Pere, Sant Andreu, Fibracolor i Àgora...

El PSC de Tordera visita Sant Pere, Sant Andreu, Fibracolor i Àgora Park el cap de setmana previ a les eleccions municipals.

Sant PereEl PSC de Tordera ha dedicat el cap de setmana abans de les eleccions a fer trobades amb els ciutadans de diferents veïnats i urbanitzacions del municipi. L’objectiu era establir una comunicació directa amb la gent. Van començar el dissabte al migdia, amb una botifarrada popular a la pista de Sant Pere. L’alcaldable dels socialistes torderencs, Rafa Delgado, explicava en declaracions a Ràdio Tordera alguns dels problemes d’aquest barri.

psc 1

A la tarda van berenar amb la gent d’Àgora Park, al local social d’aquesta urbanització. Rafa Delgado recordava que les problemàtiques d’aquesta zona afecten en conjunt a tot el municipi.

psc 2

Ahir el matí es van desplaçar fins a Sant Andreu, on van celebrar un vermut amb la gent d’aquest veïnat. Delgado manifestava que els problemes d’aquesta zona, el seu partit ja els ha denunciat des de fa temps.

psc 3

Els socialistes de Tordera van acabar el cap de setmana amb un berenar al local social de Fibracolor. Respecte als possibles resultats de diumenge que ve, Rafa Delgado es mostrava confiat en fer un bon resultat i aconseguir un canvi per Tordera.

psc 4

Des del PSC de Tordera estan contents de com ha anat la campanya fins a dia d’avui i recorden que és en positiu: fent propostes concretes als problemes reals dels ciutadans.