IniciNoticiesPolíticaNacho Sánchez acompanya durant el dia del debat de Ràdio Tordera a...

Nacho Sánchez acompanya durant el dia del debat de Ràdio Tordera a David Musquera de Poble Actiu Tordera.

20150515_091449Com és la vida quotidiana dels candidats a l’alcaldia de Tordera? Què pensen d’ells el seu entorn més proper? Això i més podrem conèixer en el programa El dia del Debat, una de les novetats de la programació de Ràdio Tordera en aquestes eleccions municipals.

El passat 15 de maig, dia del debat de Ràdio Tordera, sis periodistes d’aquesta emissora van acompanyar durant tot el dia els sis candidats a l’alcaldia de Tordera. Un format periodístic que combina el reportatge, l’entrevista i la retransmissió, amb la voluntat d’oferir a l’oient una visió més personal del candidat. Avui el segon protagonista és el cap de llista de Poble Actiu Tordera, David Musquera.

En Nacho Sánchez ens mostrarà la vessant més social i familiar del candidat, gestionant tràmits administratius i compartint amb ell un bon esmorzar. En un fragment del programa, David Musquera parlava a en Nacho del seu avi com a referent de vida.

tall report musquera

El dia del debat amb David Musquera de Poble Actiu Tordera la podrem escoltar desprès de l’ informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o www.radiotordera.cat.

L’emissió dels reportatges serà del 17 al 22 de maig, demà serà el torn de Xavier Martin del Partit Popular, acompanyat per Joan Martin.

[huge_it_gallery id=”4″]

ÚLTIMES NOTÍCIES