IniciNoticiesPolíticaPoble Actiu Tordera s’estrena en campanya electoral amb unes xerrades sobre la...

Poble Actiu Tordera s’estrena en campanya electoral amb unes xerrades sobre la ILP en defensa de l’ensenyament públic i sobre la creació d’una cooperativa de treball i consum al municipi.

cartell patLa candidatura Poble Actiu Tordera, formada per la CUP i Procés Constituent, també han començat les activitats de campanya aquest passat cap de setmana. És el primer cop que es presenten a unes eleccions municipals. Diumenge al matí van celebrar dues xerrades al local Emili Vendrell. La primera estava centrada en la ILP en defensa de l’ensenyament públic i va comptar amb la participació del professor afiliat al sindicat USTEC, Ramon Font. En declaracions a Ràdio Tordera, el cap de llista de Poble Actiu, David Musquera, ens resumia les conclusions de la trobada.

balanc poble actiu 1

L’altre qüestió que hi havia damunt la taula era la creació d’una cooperativa de treball i consum a Tordera. La voluntat de Poble Actiu és intentar impulsar-la tant si obtenen representació al municipi com si no. El projecte, però, encara es troba en una fase molt inicial, tal i com explica David Musquera.

balanc poble actiu 2

Els integrants de Poble Actiu Tordera afronten la campanya electoral amb entusiasme i il·lusió de treballar pel poble i crear una ruptura amb la gestió actual.