IniciNoticiesEsportsVICTÒRIA DEL CEEB TORDERA I AL CFTORDERA LI SOBRA LA SEGONA PART

VICTÒRIA DEL CEEB TORDERA I AL CFTORDERA LI SOBRA LA SEGONA PART

cftordera - camprodonLa jornada del dissabte va començar amb el partit del primer equip del CEEB Tordera a la pista del Sant Andreu Natzaret. Segona victòria consecutiva per les torderenques i en aquest cas aconseguida davant un rival de la part alta de la taula. El marcador final va ser de 43-57. A les 19:30 el futsal Tordera també va disputar el seu partit a la pista del MontRas Esplais “B”. Va significar l’últim de la lliga i no hi hagut manera de poder recuperar el fil victoriós que tenien. Varen tornar a perdre per un 2-1 i han acabat setens de la primera territorial grup “C”. A la mateixa hora va jugar el sènior femení del Club Bàsquet Tordera a la pista del Santa Perpetua. Derrota contundent per 124-15. A les 20:00 el sènior masculí de la mateixa entitat afrontava un partit contra un rival directe de la tercera catalana masculina, el Cabrils. Derrota per 10 punts de diferència, 68-78.

El diumenge només va jugar el seu partit el Club Futbol Tordera en el municipal d’esports contra el Camprodon, un dels rivals que lluita per les posicions de dalt de la segona catalana. Bon partit dels torderencs que van saber gestionar-lo en els primers compassos, de fet, es van avançar en el marcador. Però a la segona part el potencial dels visitants va ser present i van capgirar el partit. 1-2 va ser el marcador final. El CFTordera li queden cinc finals per poder salvar la categoria.