IniciNoticiesPolíticaSIS CANDIDATURES CONCORRERAN A LES ELECCIONS A TORDERA, A UN MES DE...

SIS CANDIDATURES CONCORRERAN A LES ELECCIONS A TORDERA, A UN MES DE LES MUNICIPALS DEL 24 DE MAIG.

02549Falta un mes per les Eleccions Municipals que es celebraran el 24 de maig. A Tordera, sis candidatures es presentaran als comicis locals: CiU, PSC, ERC-Gent de Tordera i PP, actualment amb representació a l’Ajuntament. També concorreran a les eleccions a Tordera, Som Tordera Entesa (format per Podem i Iniciativa Verds) i Poble Actiu Tordera (format per Unitat Popular i Procés Constituent).

CiU Tordera ja ha presentat l’alcalde i cap de llista, Joan Carles Garcia, com a candidat a la reelecció, així com la llista electoral que compte amb 5 independents i on destaca la número tres la jove Bàrbara Vergés i el número sis, Angel Pous ex-director de l’institut Lluís Companys.

El PSC Tordera presenta nou candidat en aquestes eleccions, Rafa Delgado que agafa el relleu de Josep Romaguera al capdavant de la llista. La número 2 serà l’actual regidora Antonia Garcia i torna a primera línia l’ex regidora Carmen Fernández.

ERC i Gent de Tordera es presenten en coalició en aquestes municipals, amb Xavier Pla com a cap de llista. La candidatura presenta en les primeres posicions persones que formen part de grup Gent de Tordera com Anna Serra o Jesús Salto.

El Partit Popular de Tordera tindrà el regidor Xavier Martin com a Cap de llista. En les properes setmanes el partit farà la presentació oficial de la candidatura. La número 2 continuarà l’actual regidora Jessica Asensió.

A més dels quatre partits que tenen representació a l’Ajuntament de Tordera concorreran a les Eleccions Municipals, dues formacions polítiques més que optaran a ser presents al consistori la propera legislatura.

Som Tordera Entesa, es presentarà per primera vegada a Tordera. La candidatura està formada per Podem i Iniciativa Catalunya Verds, i es presenten amb Salvador Giralt com a candidat. El número 2 serà Carles Seijo, representant d’iniciativa verds a Tordera i presenten una llista formada per membres de les dues agrupacions.

Poble Actiu Tordera, també es presenten per primera vegada a Tordera. La candidatura està formada per l’Assemblea d’Unitat Popular i Procés Constituent. El jove David Musquera serà el cap de llista i el representant del procés constituent, Miquel Angel Cabrera ocuparà la setena posició.

La publicació al BOP de les candidatures proclamades serà el proper 27 d’abril. La campanya electoral serà del 8 al 22 de maig, el 23 serà jornada de reflexió i les Eleccions Municipals, el diumenge 24 de maig.