IniciNoticiesEntitatsEL PP DE TORDERA PUBLICA EL SEU PROGRAMA DE GOVERN PER A...

EL PP DE TORDERA PUBLICA EL SEU PROGRAMA DE GOVERN PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS

pp_torderaEl PP de Tordera ha publicat el programa electoral amb el què concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig. Xavi Martín, candidat a l’alcaldia, ha manifestat que han construït un programa de govern realista i justificat. Martín assegura que a través d’un pla d’estalvi basat en l’optimització dels recursos municipals, podran aplicar les seves propostes.

programa pp 1

Martín explica que en els darrers 4 anys han treballat fent una oposició constructiva, incorporant punts del seu programa electoral i que ara  volen governar per fer de Tordera un poble tranquil com era abans, sanejat econòmicament i que miri pels seus ciutadans.

El document, de més de 30 pàgines, té 4 eixos: La gestió interna de l’Ajuntament, la promoció econòmica i ocupació, la seguretat i els serveis a la persona, aquest últim apartat on es tracten polítiques de joventut, gent gran, esports o educació.

Dins de cadascun d’aquests apartats hi ha detallades les propostes entre les quals es troben la política sobre reducció d’impostos, el pla d’estalvi o una major justícia en les ajudes socials. La inclusió d’un pla d’estalvi permetrà disposar d’un mínim de 150.000 euros addicionals per dur a terme les polítiques plantejades pel PP, sent les més destacades les disminucions d’impostos i taxes per recolzar a famílies i empreses. Ho explica Xavier Martin.

programa pp 2

L’augment de la plantilla de policia local per acabar amb la inseguretat en el municipi o la modificació de la normativa de serveis socials per evitar que qui acaba d’arribar tingui preferència, son també dos dels eixos bàsics del programa electoral.

programa pp 3

Per dur a terme aquest pla d’estalvi, el PP proposa la licitació de contractes caducats, renegociació de lloguers, compres mancomunades o canvis en alguns serveis, com el del transport urbà que permetrà estalviar 100.000 euros anuals a partir de 2017. El PP de Tordera publicarà en les properes setmanes el seu programa d’actuació per zones, barris i urbanitzacions del municipi seguint amb la política de proximitat desenvolupada aquests anys des de l’oposició. Xavi Martín també ha anunciat que el seu partit està a la disposició de qualsevol ciutadà per explicar amb detall el contingut del programa de govern i la seva viabilitat. Qui així ho desitgi pot contactar al telèfon 699 17 36 05 o al mail pptordera@hotmail.com.

El programa de govern també es pot consultar a la web http://www.pptordera.wordpress.com o través d’aquest enllaç: https://pptordera.files.wordpress.com/2015/04/programa-de-govern-2015.pdf

ÚLTIMES NOTÍCIES