IniciNoticiesEntitatsAITOR NOGUEROL ÉS ESCOLLIT NOU PRESIDENT DE LA JNC A TORDERA.

AITOR NOGUEROL ÉS ESCOLLIT NOU PRESIDENT DE LA JNC A TORDERA.

jnctorderaAitor Noguerol és, des de fa pocs dies, el nou president de la JNC a Tordera. Noguerol relleva del càrrec la fins ara presidenta de la Joventut Nacionalista de Catalunya al municipi, Judith Toronjo.

La renovació de l’executiva local arriba després que fa un mes i mig es portés a terme, a Mataró, el congrés de la JNC, on es va renovar la presidència i l’executiva nacional. Els mandats a la JNC són de dos anys. Escoltem Judith Toronjo.

judith toronjo 1

Toronjo és, actualment, consellera nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya al Maresme i cap de campanya de les properes eleccions municipals. Sobre la seva tasca al capdavant de l’organització juvenil a Tordera, en fa una valoració positiva i anima l’Aitor Noguerol a seguir treballant amb força al nostre municipi.

judith toronjo 2

Aitor Noguerol assumeix amb il·lusió la presidència de la JNC a Tordera i assegura que, amb la resta d’integrants de l’organització, continuaran treballant pel municipi.

aitor noguerol 1

Entre els objectius a curt termini, Noguerol diu que treballaran de cara a les properes eleccions municipals i també amb vista als comicis del 27-S, promovent activitats conjuntes amb altres entitats juvenils de Tordera.

aitor noguerol 2

El nou president de la JNC a Tordera deixa la porta oberta a poder realitzar actes comuns amb altres organitzacions polítiques juvenils com les JERC, de cara a les eleccions catalanes del 27 de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES