IniciNoticiesPolíticaEL REGIDOR D’ESQUERRA REPUBLICANA, XAVIER PLA QUALIFICA DE POLÍTICA D’APARADOR LA GESTIÓ...

EL REGIDOR D’ESQUERRA REPUBLICANA, XAVIER PLA QUALIFICA DE POLÍTICA D’APARADOR LA GESTIÓ DEL GOVERN MUNICIAL EN EL BALANÇ DE LA LEGISLATURA.

03533El regidor i portaveu d’Esquerra Republicana de Tordera, Xavier Pla, ha fet balanç de la legislatura municipal. En el programa l’entrevista amb els polítics de Ràdio Tordera, Xavier Pla qualifica de ”política d’aparador” la gestió del govern aquest 4 anys. Segons el regidor, el model econòmic de l’ajuntament ha portat un deute financer de 20 milions d’euros.

pla 1

En l’àmbit econòmic, el regidor d’esquerra assegura que el govern no ha estabilitzat les finances municipals. Pla creu que estem encara amb l’aigua al coll, i que la gestió no ha estat correcte. Com exemple recorda que el transport urbà i escolar està costant més de 600.000 euros a l’any i que s’hauria de revisar el model i el cost del servei.

pla 2

En l’àmbit educatiu, Xavier Pla apunta que el govern s’ha despertat tard en la resolució de l’escola Serra de Miralles.

pla 3

En polítiques d’habitatge, el regidor republicà recorda cal millorar la borsa d’habitatge jove i social. Davant la problemàtica de les ocupacions, Pla parla de lentitud d’actuació. Davant l’alt índex d’atur, el regidor d’esquerra republicana creu que la política d’ocupació no ha estat la correcte. Diu que la reducció de l’atur no es pot vessar únicament amb una empresa com Inditex, sinó que cal desenvolupar altres zones industrials com Can Buscà o Can Verdalet. En aquest sentit, Xavier Pla no entén com en 20 anys no s’hagi pogut desencallar la zona de Can Buscà.

pla 4

Sobre la seguretat, Xavier Pla apunta la reducció de policies local, com a factor que incrementa la sensació d’inseguretat. Xavier Pla tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra i Gent de Tordera a les municipals del 24 de maig. La propera entrevista de balanç de legislatura serà dimecres 15 d’Abril al regidor i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tordera, Josep Romaguera.

ÚLTIMES NOTÍCIES